Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De La Agigea

Podul De La Agigea. Are o lungime de 269,5 m, o lăţime de 14,8 m, iar circulaţia se desfăşoară pe 4 benzi (2 benzi pe sens). Nu mai există niciun dubiu! Anume podul nou peste canalul dunre marea neagr` de la agigea, concep]ia modern de alctuire, care prezint i o serie de avantaje. Se poate lucra și alternativ. Lucrările la acest pod au fost amânate mult timp, traficul fiind deseori restricţionat, ceea ce duce la formarea de cozi în timpul sezonului estival.

Podul de la agigea va fi din nou închis pentru reparații, a anunțat compania națională de administrare a infrastructurii rutiere (cnair). Astăzi, podul vechi de la agigea a fost redeschis circulației rutiere, după ce, timp de aproximativ trei luni, a fost închis. Din păcate, în primăvara anului viitor, podul de la agigea va fi închis din nou, pentru cel mult o lună de zile. Podul de la agigea va fi redeschis luni traficului. Agigea is a commune in constanța county, northern dobruja, romania.

Podul De La Agigea Va Fi Inchis
Podul De La Agigea Va Fi Inchis Source from : https://newsteam.ro/ultima-ora/podul-de-la-agigea-va-fi-inchis
De mâine, timp de 3 nopţi, circulaţia rutieră pe pod va fi închisă pentru toate categoriile de vehicule. Podul de la agigea va fi redeschis luni traficului. Nu mai există niciun dubiu! Oraşe în apropiere podul peste ecluza de la năvodari 25 km. Podul de la agigea va fi din nou închis pentru reparații, a anunțat compania națională de administrare a infrastructurii rutiere (cnair).

Și se va mai închide pentru că trebuie asfaltat.

Anume podul nou peste canalul dunre marea neagr` de la agigea, concepia modern de alctuire, care prezint i o serie de avantaje. Are o lungime de 269,5 m, o lăţime de 14,8 m, iar circulaţia se desfăşoară pe 4 benzi (2 benzi pe sens). De mâine, timp de 3 nopţi, circulaţia rutieră pe pod va fi închisă pentru toate categoriile de vehicule. Nu mai există niciun dubiu! Podul de la agigea este situat pe drumul naţional 39 (dn39), kilometrul 9, fiind principalul drum care face legătura între constanţa şi vama veche.

Lucrările vor începe de la 1 martie (2017) cu organizarea șantierului și tot ce este nevoie. Podul de la agigea este situat pe drumul naţional 39 (dn39), kilometrul 9, fiind principalul drum care face legătura între constanţa şi vama veche. Restricţiile se aplică între orele 22 şi 6 dimineaţa, în vederea demontării tunelului de protecţie. În 2013, tehnologia nu pare să fi evoluat prea mult, pentru că reabilitarea care a început anul trecut va dura patru ani. Inaugurat acum un an, podul a fost deschis circulatiei abia luni, din cauza unor probleme tehnice.

Bestofromania Instagram Posts Gramho Com
Bestofromania Instagram Posts Gramho Com Source from : https://gramho.com/explore-hashtag/bestofromania
Conform reprezentanților ipj constanta, la piciorul podului rutier agigea, polițiștii au găsit autoturismul și papucii femeii. Podul de la agigea a fost inaugurat în anii '80 şi construcţia lui a durat doi ani. Se va face tensionarea finală a cablurilor care au fost înlocuite la sfârșitul anului trecut și se va demonta ancorajul provizoriu de pe pilonul central. Traficul auto va fi total restricţionat în vederea pregătirii podului pentru sezonul estival. Podul de la agigea va fi închis pentru lucrări de asfaltare.

1:30:27 galben 140 933 просмотра.

Traficul auto va fi total restricţionat în vederea pregătirii podului pentru sezonul estival. Agigea is a commune in constanța county, northern dobruja, romania. Și se va mai închide pentru că trebuie asfaltat. Restricţiile se aplică între orele 22 şi 6 dimineaţa, în vederea demontării tunelului de protecţie. Importante ale podului de la agigea cu nemetschek allplan, n acelai timp cu implementarea programului ing.

Agigea is a commune in constanța county, northern dobruja, romania. Lucrările la acest pod au fost amânate mult timp, traficul fiind deseori restricţionat, ceea ce duce la formarea de cozi în timpul sezonului estival. Din păcate, în primăvara anului viitor, podul de la agigea va fi închis din nou, pentru cel mult o lună de zile. Și se va mai închide pentru că trebuie asfaltat. Asta prin luna martie anul viitor.

Podul Agigea Azi Cazare Casa Maria Facebook
Podul Agigea Azi Cazare Casa Maria Facebook Source from : https://www.facebook.com/1671159946340602/posts/podul-agigea-azi/1905866732869921/
Conform reprezentanților ipj constanta, la piciorul podului rutier agigea, polițiștii au găsit autoturismul și papucii femeii. De mâine, timp de 3 nopţi, circulaţia rutieră pe pod va fi închisă pentru toate categoriile de vehicule. Prin contractul încheiat de cnadnr. Podul de la agigea a fost inaugurat în anii '80 şi construcţia lui a durat doi ani. Se poate lucra și alternativ.

Agigea is a commune in constanța county, northern dobruja, romania.

De mâine, timp de 3 nopţi, circulaţia rutieră pe pod va fi închisă pentru toate categoriile de vehicule. Prefectul de constanţa a anunţat că podul de la agigea va fi închis din 1 octombrie pentru reparaţii. Din păcate, în primăvara anului viitor, podul de la agigea va fi închis din nou, pentru cel mult o lună de zile. Și se va mai închide pentru că trebuie asfaltat. Restricţiile se aplică între orele 22 şi 6 dimineaţa, în vederea demontării tunelului de protecţie.

Posting Komentar untuk "Podul De La Agigea"