Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pui Shanghai Cu Fulgi De Porumb

Pui Shanghai Cu Fulgi De Porumb. Pui shanghai / pui chinezesc | jamilacuisine. Dar iata ca am revenit cu o reteta de pui shanghai, extrem de usor de. Se face o compozitie ca pentru snitele din: Pui shanghai sunt de fapt fasii de pui prajite in baie de ulei si au un gust interesant. Pui shanghai cu fulgi de porumb de la sano vita !

Pui shanghai la cuptor este de fapt varianta mult mai sanatoasa decat cea cu prajire in baie de ulei. Se taie felii sau bastonaşe carnea. O reteta plina de arome si un fel de mancare la care te gandeşti cand vine vorba de mancaruri asiatice. Pui shanghai / pui chinezesc | jamilacuisine. Pui shanghai cu fulgi de porumb de la sano vita !

Piept De Pui Cu Fulgi De Porumb Crocanti Crispy De Pui Sau Gujoane Savori Urbane
Piept De Pui Cu Fulgi De Porumb Crocanti Crispy De Pui Sau Gujoane Savori Urbane Source from : https://savoriurbane.com/piept-de-pui-cu-fulgi-de-porumb-crocanti/
Începem prin a spăla pieptul de pui și îl tăiem în fâșii lungi. Piept de pui, faina, ou, mustar, usturoi, sos de soia, marar. Meniu pui shanghai + 1 bautura racoritoare gratis. Se maruntesc fulgii de porumb, dar nu prea fin. Snitel de pui, orez cu legume, murături, chifla.

Meniu snitel de pui + 1 bautura racoritoare gratis.

Meniu pui shanghai + 1 bautura racoritoare gratis. Pui shanghai la cuptor este de fapt varianta mult mai sanatoasa decat cea cu prajire in baie de ulei. Fingers cu fulgi de porumb. Snitel de pui, orez cu legume, murături, chifla. 500 g piept de pui, 300 g fulgi de porumb, 3 buc ouă, după necesitate făină, după gust sare, după gust piper, după necesitate ulei.

Pieptul de pui îl tăiem fâșii, presărăm sare și piper, îl lăsăm deoparte. Se zdrobesc fulgii şi se amestecă şi pesmetul puiul se dă prin făină, ou, amestec de pesmet cu fulgi. Pui shanghai la cuptor este de fapt varianta mult mai sanatoasa decat cea cu prajire in baie de ulei. Pui shanghai sunt de fapt fasii de pui prajite in baie de ulei si au un gust interesant. Este o rețetă ideală pentru prânz!

File De Pui Cu Fulgi De Porumb Cu Parmezan și Sos De Ardei Copți Adi Hădean
File De Pui Cu Fulgi De Porumb Cu Parmezan și Sos De Ardei Copți Adi Hădean Source from : https://www.adihadean.ro/2017/10/file-de-pui-cu-fulgi-de-porumb-cu-parmezan-si-sos-de-ardei-copti/
Puiul crocant place mult atat adultilor, dar mai ales copiilor. Fasole bătută cu garnitură de sos de roșii. Pui shanghai la cuptor este de fapt varianta mult mai sanatoasa decat cea cu prajire in baie de ulei. Nu va fie frica… crusta de porumb si pesmet creeaza o bariera care nu permite imbibarea carnii cu ulei (chestie care nu se intampla la puiul prajit doar in faina si ou…). Pui shanghai sunt de fapt fasii de pui prajite in baie de ulei si au un gust interesant.

Bucatarie internationala, gustari & aperitive.

Fiecare fasie de piept de pui o trecem prin compozitia din ou, o scurgem usor si apoi o tavalim prin amestecul de fulgi de porumb si susan. Puiul shanghai este o reţetă traditional chinezească. Piept de pui, faina, ou, mustar, usturoi, sos de soia, marar. Aceste gujoane sau crispy de pui sunt gustoase daca sunt prajite in ulei. Se maruntesc fulgii de porumb, dar nu prea fin.

Se înlătură excesul și se prăjesc în baie de ulei bine încins. O reteta plina de arome si un fel de mancare la care te gandeşti cand vine vorba de mancaruri asiatice. Adresa ta de email nu va fi publicată. Eu una sunt mare amatoare de snitele. Se taie pieptul de pui suvite cat degetul mic.

Crispy De Pui Crochete De Pui Cu Fulgi De Porumb Youtube
Crispy De Pui Crochete De Pui Cu Fulgi De Porumb Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=VBqteeLfc4Y
Nu va fie frica… crusta de porumb si pesmet creeaza o bariera care nu permite imbibarea carnii cu ulei (chestie care nu se intampla la puiul prajit doar in faina si ou…). Începem prin a spăla pieptul de pui și îl tăiem în fâșii lungi. Pentru puiul shanghai(versiunea 5), fâşiile de pui se condimentează cu sare, piper alb, verdeţuri aromate. Dovlecei pane , crochete de brânză și dovlecel. Se servesc cu legume sau cu sos de maioneza cu usturoi.

Pui shanghai cu fulgi de porumb de la sano vita !

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie fasii si se pune la marinat pentru 30 minute cu sos soia. Puiul crocant place mult atat adultilor, dar mai ales copiilor. Cine nu a mancat macar o data in viata pui shanghai? Se face o compozitie ca pentru snitele din: Pui shanghai / pui chinezesc | jamilacuisine.

Posting Komentar untuk "Pui Shanghai Cu Fulgi De Porumb"