Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Sendreni

Case De Vanzare Sendreni

Agentia imobiliara class va ofera spre vanzare o vila in sendreni cu o suprafat. Profita de preturile avantajoase in sendreni in centru sau spre periferie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Aveți ceva de vândut sau de închiriat? Casa cu 1100 mp teren. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Proprietar Vand Casa In Sendreni Serbestii Vechi Jud Galati 715772
vizitati articolul complet aici : https://www.anuntulimobiliar.ro/anunt-Proprietar_vand_casa_in_Sendreni_Serbestii_vechi_jud_Galati-715772.ai
Case vile de vanzare la preturi avantajoase. Case și vile de vânzare sendreni. Via carmina inseamna un alt mod de viata, un vis accesibil.

Casa de vanzare in galati, sendreni 190 mp.

Proprietatea este aproape de moara arcada si sala de sport, ferita de zone aglomerate si galagioase dar totusi foarte aproape de galati, la cca. Locuinta are o suprafata desfasurata de 174 mp, constructie cu stalpi din beton armat si zidarie din bca cu izolatie termica de 10 cm si acoperis cu tigla metalica. 900 mp 5 camere, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare oferta.

Casa de vanzare cu teren proprietate în cartierul nou ,comuna șendreni. / продаётся дом на скиносах. Vile de vanzare sendreni, galati suprafata:

Case De Vanzare In Frumusita 1 Anunturi
vizitati articolul complet aici : https://www.imoradar24.ro/case-de-vanzare/frumusita
Casa de vanzare in galati, sendreni 190 mp. Case vile de vanzare la preturi avantajoase. Vezi aici ultimele anunțuri cu case de vanzare publicate de către particulari și agenții imobiliare.

Gasesti rapid si usor vanzari case vile.

Profita de preturile avantajoase in sendreni in centru sau spre periferie. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Terenul pe care este edificata constructia are o suprafata totala de 500 mp si.

Intră pe pagina domina.ro cu case și vile de vânzare în sendreni, botosani. Case/vile de vanzare in sendreni, judetul galati, pe imobiliare.ro. Front stradal 15 m, imprejmuit cu gard, fantana cu hidrofor.

Casa Properties In Sendreni Mitula Apartamente
vizitati articolul complet aici : https://apartamente.mitula.ro/apartamente/casa-sendreni
Drumul spre casa bun, spatiu mult in fata portii, aer curat, zona linistita, pe geam se deschide un aspect foarte frumos. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Casa de vanzare in galati, sendreni 190 mp.

Casa buna, in proces de reconstructie, cu doua nivele in orasul straseni, conectata la reteaua de gaz natural, energie electrica, apeduct centralizat.

Casa buna, in proces de reconstructie, cu doua nivele in orasul straseni, conectata la reteaua de gaz natural, energie electrica, apeduct centralizat. Imobilul a fost finalizat in anul 2016 si are o suprafata utila desfasurata de 240 mp (parter + etaj). Profita de preturile avantajoase in sendreni in centru sau spre periferie.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Sendreni"